Folies

Met folies kan tegenwoordig veel meer dan we in eerste instantie verwachten. Een tekst op een auto of bord kennen we allemaal. Maar het volledig inpakken van een gladde deur met een houtmotief folie zal al wat minder bekend klinken. Of wat gedacht van gladde kunststof of aluminium kozijnen volledig inpakken met folie.

Deze zogenaamde renovatie technieken maken het mogelijk om op zich goed functionerende ramen, deuren en kozijnen een weer eigentijdse look te geven, zodat ze nog jaren meekunnen. En dat ook nog eens op een betaalbare wijze, zonder de rommel van een complete verbouwing.

Daarnaast kunnen er met folies op glas zowel in het interieur als exterieur een hoop mooie en opvallende effecten worden gecreƫerd. Of het nu is om privacy te bewerkstelligen of om juist de aandacht te trekken, middels folie en digitale print is vrijwel alles mogelijk. Sinds een aantal jaren kan er ook digitaal wit geprint worden, zodat er nog veel meer effecten mogelijk zijn. Bekijk gerust de diverse voorbeelden op onze website en neem contact met ons op om te bekijken hoe we uw creatieve wensen kunnen omzetten naar een echte oplossing.

City Outdoor Media levert onder andere folies van 3M, Avery, MacTac, Aslan, 3M Dinoc en Orafol. De toepassingen lopen uiteen van volledige carwrap, kozijnrenovatie, wallwrap tot simpele snijtekst. Ook glasfolie en bijvoorbeeld anti-inbraakglasfolie behoren tot ons assortiment.

View the embedded image gallery online at:
http://i-oms.nl/folies#sigFreeId3aca5580e2

Correspondentieadres

Postbus 51
2950 AB ALBLASSERDAM

Bezoekadres

Nieuwland Parc 400
2952 DD Alblasserdam

Sociale netwerken

Bookmark and Share